Tiedotteet

8.12.2017

Voimaa joululahjalogistiikkaan!

Anna asiantuntijoidemme suunnitella ja toteuttaa joululahjalogistiikkasi. Onpa lahjasi iso tai pieni palvelemme aina nopeasti ja kädestä käteen.

12.9.2017

Sinustako pikakuljettaja? Nyt rekrytoimme Vantaalla!

Palkkaamme kymmenen uutta TavaraTaxilaista pääkaupunkiseudulle. Onko joku näistä Sinun uusi työtakkisi?

Palkkaamme kymmenen uutta TavaraTaxilaista pääkaupunkiseudulle. Onko joku näistä Sinun uusi työtakkisi?

Toimintamme voimakkaasti laajentuessa etsimme pääkaupunkiseudulle lisää PALVELUKYKYISIÄ PIKAKULJETTAJIA

Nyt etsimme sekä C- ja B-ajokortillisia vahvistuksia joukkueeseemme. Hakijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta palvelualalta ja asiakaspalveluhalua. Liikumme yössä ja päivässä tarjoamme siis erilaisia työvuoroja. Suomen kieli on päätyöskentelykieli ja muu kielitaito kuten ruotsinkielentaito lasketaan eduksi. Oma-aloitteisuus ja tinkimättömyys edesauttavat työssä onnistumista. Pääkaupunkiseudun tukikohtamme sijaitsee keskeisellä paikalla Vantaalla Juhanilantiellä.

TavaraTaxi on kehittyvä ja kasvava logistiikan erikoisosaaja. Asiakaslähtöinen toimintamme edellyttää jatkuvaa oppimista. Oma koulutusjärjestelmämme mahdollistaa jatkuvan ammatillisen kehittymisen.

Hakemuksen voi lähettää osoitteessa www.tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi tai rekry@tavarataxi.fi

Mahdolliset kysymykset pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen rekry@tavarataxi.fi

6.9.2017

Palvelemme messulogistiikassa!

Syksy on ammattimessujen aikaa. Palvelemme monipuolisesti messuihin liittyvissä logistiikkatarpeissa.

Pikalähtö -palvelumme toimittaa suurenkin osaston materiaalit mihin tahansa määränpäähän Suomessa tai ulkomailla. Täydennystarpeet messujen aikana, esimerkiksi käyntikorttitäydennykset toimitamme kellon tarkasti reittiliikenne -palvelullamme. 

Ota yhteys valtakunnalliseen tilauskeskukseemme 0100 6100 niin räätälöidään Sinun tarpeisiisi soveltuva ratkaisu.

16.8.2017

Tietoa rekrytoinneistamme: Hakuaika tilauskeskukseen on päättynyt.

Hakuaika tilauskeskuksen avoimiin työpaikkoihin on päättynyt. Osa rekrytoinneista on tehty. Suuren hakijamäärän vuoksi haastattelut ja hakijoiden kontaktoinnit ovat vielä kesken. 

Suuri kiitos Teille kaikille, jotka olette kiinnostuneita työskentelemään organisaatiossamme. Pyrimme kontaktoimaan kaikki meille pyrkineet hakijat lähitulevaisuudessa.

TavaraTaxi on todella vahvassa kehitysvaiheessa ja siksi tulemme rekrytoimaan paljon uusia työntekijöitä lähiaikoina. Vastaanotetut hakemukset huomioimme rekrytoinneissamme lähetyspäivästä alkaen seuraavat kuusi kuukautta. Työtehtäviimme liittyviä kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla rekry (a) tavarataxi.fi.

  • Hämeen TavaraTaxi
  • Tampere
  • Helsinki
  • Turku
  • Oulu
  • 0100 6100 (24h), Palvelunumero 0,99 eur/min + pvm.
© Hämeen TavaraTaxi